Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Apă florală Bio Purity Vision 100 ml (PURV105)

Apă florală Bio Purity Vision 100 ml (PURV105)

Produs nou

Tři květinové vody v jednom - péče o tu nejjemnější pleť, vhodné i pro miminka. Objem 100 ml.

Mai multe informații

2 buc.

Avem 2 bucăți din acest produs în stoc
Pe stoc (marți 24.9. la tine acasă sau pentru preluare)

Viteza actuală a livrării (la comandă astăzi până la 13:00)


pentru ridicare
  • Voluntari - Strada Popasului 110
  • marți 24.9.
  • Packeta - punct pick up
  • marți 24.9.
     
    livrare la adresa
  • Cea mai avantajoasă livrare la adresă
  • marți 24.9.
  • Cargus
  • marți 24.9.
  • Fan Courier
  • marți 24.9.
    59 lei

    transport de la 9 lei

    Livrare peste trei zile

    120 de zile pentru a returna bunurile

    98% clienți mulțumiți

    Peste 400.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase

    transport gratuit de la 199 lei

    preț transparent

    Reducerile sunt calculate din prețul inițial. Transportul gratuit este calculat după ce codurile de reducere au fost deduse.

    Vreți să vă asigurați că nu mai pierdeți nicio reducere? Înscrieți-vă la buletinul informativ din partea de jos a paginii.

    59 lei cu TVA

    Descrierea produsului

    Bio Apa florală Bio Purity Vision

    Apa blândă pentru femeile cu pielea sensibilă și pentru bebeluși și copii combină trei ape florale de calitate organică. Acestea sunt coordonate pentru a oferi îngrijirea necesară pentru pielea delicată și sensibilă. Apa florală organică oferă, de asemenea, îngrijire armonizatoare pentru pielea uscată și problematică.

    • Apa de trandafiri organică are efecte hidratante și regeneratoare. Parfumul său amintește de pântecele mamei.
    • Apa de lavandă organică calmează pielea roșie și iritată. Din timpuri imemoriale, parfumului său i s-a atribuit puterea de a calma o minte distrasă și de a induce un somn odihnitor.
    • Apa de mușețel bio are un parfum delicat de miere și efecte calmante. Ameliorează iritația de scutec, mâncărimile și umflăturile.

    Utilizare versatilă

    Răsfățarea pielii: Mămicile îl vor adora ca loțiune și ca tonic. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la tratarea pielii uscate, inflamate, eczematoase sau iritate. După aplicare, pielea va fi minunat de moale și hidratată. De asemenea, vă recomandăm să îl folosiți ca bază înainte de a aplica uleiuri faciale. Acest pas va duce la o absorbție mai ușoară, iar uleiul va funcționa mai bine. În zilele călduroase, puteți folosi Bio Flower Water pentru a vă reîmprospăta rapid fața.

    Îngrijirea corpului: Apa Bio Floral este creată pentru îngrijirea zilnică a bebelușului. O puteți folosi în timpul schimbării, atunci când trebuie să tratați pielea bebelușului abia spălată. Seara, adăugați apă de baie Bio Flower Bath Water, 10 stropi la 1 litru de apă de baie. Puteți începe această îngrijire zilnică încă de la nașterea bebelușului dumneavoastră.

    Păr parfumat: Apa de flori bio va ajuta la pieptănarea primelor bucle și a părului rebel al copiilor mai mari. După aplicare, toate buclele vor fi mătăsoase și frumos parfumate. Deoarece Bio Flower Water are efecte hidratante și regeneratoare, o puteți pulveriza direct pe rădăcini. Nu numai că le vei ajuta la creșterea naturală, dar poți îndepărta delicat și pielea descuamată.

    Volum: 100 ml

    Compoziție și producție

    Apa Bio Floral pentru bebeluși conține trei ingrediente florale, inclusiv trandafir de Damasc, lavandă și mușețel. Toate florile provin din natura pură a munților bulgari, unde sunt culese manual în spiritul comerțului echitabil. Recoltarea începe dimineața devreme, când florile plantelor produc cea mai mare cantitate de uleiuri esențiale, care servesc drept protecție împotriva temperaturilor scăzute. Petalele sunt apoi transportate pentru a fi prelucrate imediat. Numai datorită timpului scurt de transport, care durează maximum 45 de minute, florile își păstrează prospețimea naturală și parfumul delicat. Prelucrarea se face prin dublă distilare cu aburi, unde se folosește 1 kg de flori pentru 1 litru de apă de flori. În timpul producției, uleiul esențial prețios nu este separat, ci rămâne în interior. Datorită acestui fapt, apa de flori bio își păstrează proprietățile valoroase și dobândește o calitate ridicată.

    INCI: Apă de trandafir bio, apă de lavandă bio, apă de mușețel bio și glicerină/ Apă de flori de Rosa Damascena, apă de flori de Lavandula Angustifolia, apă de flori de Chamomilla Recutita, glicerină, linalool*.
    * O parte naturală de apă de trandafir și lavandă.

    CRUELTY FREE and VEGAN: Certificarea PETA garantează că niciunul dintre produse nu a fost testat pe animale și, de asemenea, nu conține ingrediente derivate din animale.

    CPK bio: Eticheta "BIO" declară proveniența materiilor prime din agricultura ecologică (BIO) sau din colectarea liberă. CPK - Certified Natural Cosmetics garantează că ingredientele din produs sunt de origine naturală în proporție de cel puțin 85%.

    Avertisment: Păstrați toate apele florale într-un loc întunecat, la temperatura camerei. În timpul verii și al vremii mai calde, vă recomandăm să folosiți frigiderul.

    Parametrii

    Evaluare

    Scriere recenzie

    Apă florală Bio Purity Vision 100 ml (PURV105)

    Apă florală Bio Purity Vision 100 ml (PURV105)

    Tři květinové vody v jednom - péče o tu nejjemnější pleť, vhodné i pro miminka. Objem 100 ml.



    Top Purity Vision produse

    produse similare