Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Apă de levănțică Bio Purity Vision 100 ml (PURV102)

Apă de levănțică Bio Purity Vision 100 ml (PURV102)

Produs nou

Bio Levandulová voda je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pak pro citlivou pokožku. A využijete ji i v kuchyni! Objem 100 ml.

Mai multe informații

2 buc.

Avem 2 bucăți din acest produs în stoc
Pe stoc (marți 24.9. la tine acasă sau pentru preluare)

Viteza actuală a livrării (la comandă astăzi până la 13:00)


pentru ridicare
  • Voluntari - Strada Popasului 110
  • marți 24.9.
  • Packeta - punct pick up
  • marți 24.9.
     
    livrare la adresa
  • Cea mai avantajoasă livrare la adresă
  • marți 24.9.
  • Cargus
  • marți 24.9.
  • Fan Courier
  • marți 24.9.
    49 lei

    transport de la 9 lei

    Livrare peste trei zile

    120 de zile pentru a returna bunurile

    98% clienți mulțumiți

    Peste 400.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase

    transport gratuit de la 199 lei

    preț transparent

    Reducerile sunt calculate din prețul inițial. Transportul gratuit este calculat după ce codurile de reducere au fost deduse.

    Vreți să vă asigurați că nu mai pierdeți nicio reducere? Înscrieți-vă la buletinul informativ din partea de jos a paginii.

    49 lei cu TVA

    Descrierea produsului

    Bio Lavanda Apă Purity Vision

    Bio Lavender Water este potrivită pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea sensibilă. Și îl puteți folosi și în bucătărie! De asemenea, poate fi folosit în îngrijirea pielii mature. De asemenea, este atât de delicat încât este potrivit pentru pielea problematică, predispusă la eczeme și acnee. Printre beneficiile sale se numără restabilirea pH-ului natural al pielii și eliminarea delicată a microflorei patogene, a sebumului și a impurităților. Din tradițiile populare, aroma sa este cunoscută pentru că calmează psihicul și favorizează un somn odihnitor. Este popular pentru utilizarea sa versatilă și pentru parfumul său liniștitor.

    Utilizare versatilă

    Răsfățarea pielii: Printre beneficiile apei de lavandă se numără curățarea delicată, efectul calmant și reducerea producției de sebum.

    • Folosiți-o în mod regulat ca loțiune tonică.
    • Este, de asemenea, potrivit ca bază pentru . Datorită apei de levănțică, uleiurile sunt absorbite mai rapid și mai ușor în piele.
    • Încercați, de asemenea, să o aplicați pe piele înainte de a vă aplica crema preferată.
    • Este de neprețuit ca prim ajutor pentru a oferi ușurare în zona ochilor sau pentru a atenua roșeața pielii.

    Îngrijirea corpului:

    • Apa de levănțică se poate ocupa de pielea arsă de soare și de cicatricile minore.
    • De asemenea, îl puteți folosi pentru a dezinfecta și a calma pielea iritată după bărbierit sau epilare.
    • Poate servi pentru o reîmprospătare rapidă în timpul călătoriilor de afaceri și al excursiilor.

    TIP: Utilizarea aromoterapiei are, de asemenea, efecte benefice asupra organismului. Compresele cu aromă de lavandă au un efect pozitiv asupra stresului și a durerilor de cap. Conform tradițiilor populare, parfumarea dormitorului sau câteva stropiri pe pernă ar trebui să ducă la un somn liniștit și la o relaxare completă a minții și a corpului.

    Frumos păr: Bucurați-vă de această îngrijire fără clătire concepută de natură!

    • Apa de levănțică regenerează intensiv scalpul.
    • Puteți stimula creșterea părului prin masarea scalpului.
    • Dacă suferiți de piele iritată, aplicați câteva picături pentru un efect calmant.
    • Apa de levănțică este, de asemenea, un mare ajutor împotriva mătreții.
    • Pentru o pieptănare mai ușoară, pulverizați-l în păr.

    Volum: 100 ml

    Compoziția și producția de apă de lavandă

    Apa de levănțică organică este produsă prin distilare blândă cu aburi din lavanda medicinală, care crește în valea roz din munții bulgari. Colectarea florilor mici începe dimineața devreme, când în floare se produce cea mai mare cantitate de uleiuri esențiale. Florile colectate sunt transportate imediat pentru prelucrare, folosind 1 kg de flori pentru 1 litru de apă de flori. Numai datorită timpului scurt de transport, care durează maximum 45 de minute, florile își păstrează prospețimea și aroma tipică. Prelucrarea se face prin dublă distilare cu abur, în care apa leagă cerurile și biostimulanții din plante. Uleiul prețios de lavandă nu este separat în timpul producției, ci rămâne în interior. Acest lucru face ca Bio Lavender Water să nu conțină conservanți sau alcool, să fie mai eficientă și să fie una dintre cele mai bune ape de lavandă de calitate de pe piață.

    INCI: Apă de lavandă 100% pură din agricultură ecologică controlată/Apa de flori de lavandă Angustifolia, Geraniol*, Linalool*.* Parte naturală a apei de lavandă.

    CRUELTY FREE and VEGAN: Certificarea PETA garantează că niciunul dintre produse nu a fost testat pe animale și, de asemenea, nu conține ingrediente derivate din animale.

    CPK bio: Eticheta "BIO" declară proveniența materiilor prime din agricultura ecologică (BIO) sau din colectarea liberă. CPK - Certified Natural Cosmetics garantează că ingredientele din produs sunt de origine naturală în proporție de cel puțin 85%.

    Avertisment: Păstrați toate apele florale într-un loc întunecat, la temperatura camerei. În timpul verii și al vremii mai calde, vă recomandăm să folosiți frigiderul.

    Apele florale organice Purity Vision sunt atât de pure, încât le poți mânca!

    Cu aroma frumoasă și gustul delicios al apelor florale Purity Vision, puteți adăuga o notă de lux și prospețime deserturilor sau băuturilor. Vă puteți bucura de aroma și gustul unic al apelor florale organice în creme, clătite, brioșe, prăjituri și fursecuri de Crăciun. Le veți aprecia și în înghețată, marțipan sau prăjituri. Acestea adaugă un farmec aparte vinului sau șampaniei și transformă o budincă obișnuită într-o delicatesă originală.

    Creează-ți propria limonadă originală, exact după gustul tău. Amestecați o lingură de apă organică de trandafiri sau de lavandă cu apă minerală, adăugați puțin zahăr și aromatizați cu sucul unei lămâi întregi. Se servește cu gheață.

    Apă de trandafiri și în cafea! În lumea arabă, ei folosesc apa de trandafiri pentru orice și le place să gătească cu ea. De exemplu, cafeaua cu apă de trandafiri, cardamom și șofran este o combinație de arome excelentă. Trebuie doar să adăugați câteva picături de apă florală la cafeaua finită și cafeaua delicioasă originală este gata.

    Gustul revigorant al apei florale conferă un gust unic ceaiului. Sunteți un iubitor de ceai, indiferent de aromă? Data viitoare, încercați să adăugați câteva picături de apă florală de trandafir, mușețel sau lavandă. Apele adaugă ceaiului nu numai o notă răcoritoare, ci și un sentiment subtil de dulceață.

    Parametrii

    Evaluare

    Scriere recenzie

    Apă de levănțică Bio Purity Vision 100 ml (PURV102)

    Apă de levănțică Bio Purity Vision 100 ml (PURV102)

    Bio Levandulová voda je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pak pro citlivou pokožku. A využijete ji i v kuchyni! Objem 100 ml.



    Top Purity Vision produse

    produse similare